tiistai 31. toukokuuta 2011

Mestareiden liiga


Mestareiden liigan finaali pelattiin jokunen päivä sitten. Voittajasta ei ollut epäilystäkään ja futisvaltikka on vahvasti edelleen katalonialaisseuran hallinnassa. Barcelona nuiji Manchester Unitedin maanrakoon 3-1 voitollaan. Lukemat olisivat voineet toki olla jopa suuremmat, mutta kaiken kaikkiaan Barcelona oli selvästi parempi joukkue niin hyvässä kuin pahassakin. 

Itse löin pienen vedon ManU:n puolesta vaikka tiesinkin sen olevan suurella todennäköisyydellä hukkaan heitettyä rahaa. Kuitenkin mielestäni pienikin veto tuo mukavaa lisäjännitystä ottelun seuraamiseen. Tälläkin kertaa näin kävi ja vaikka Barcelona voittikin ja hävisin vedon oli ottelun seuraaminen mukavaa. Ainoana miinuspuolena voi pitää Barcelonan pelaajien jatkuvaa filmaamista. Kuinka on mahdollista, että ottelusta toiseen sen annetaan jatkuvan.

En ole siis katkera vaan olen Espanjalaisen jalkapalloilun suuri fani. Joukkue ei kylläkään ole Barcelona, mutta heille suon tämän voiton kyllä. Siinä on ylivoimaisesti maailman paras jalkapallojoukkue ja heidän riveissään myös paras tai parhaat pelaajat. Toivottavasti myös ensi kaudella Mestareiden liigan finaalipalkinto menee myös Espanjaan tosin pelaajat saisivat olla eri kaupungista.

Parempi lopettaa tähän ja siirtyä pelailemaan nettipokeria, koska viimeaikaiset tappiot vedonlyönnissä tulee kuitata jotenkin. Loppuun vielä fiilistelynä finaalin parhaat palat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti